The Holiday Edition

Home / Uncategorized / The Holiday Edition
The Holiday Edition

23 Augustus 2015, Amici Beach Effeld.

Met de Geweldig Zonnige en de heerlijke Warme Dagen als onvergetelijke Herinnering aan 2015 Organiseren Amici Beach en Omeo and Friendz in samenwerking met BizziBee Events HET Event om de vakantie periode af te sluiten.

THE HOLIDAY EDITION

Party's bij Amici Beach, zijn een Trend aan het worden in een Fantastisch Ambiance waar letterlijk de Beach grenst aan het Party gedeelte en waar Watersport Enthousiasten Zon, Water, Sport en een fantastisch Publiek samensmelten

Ook de HIPPIEMARKT wordt deze groter en diverser dan vorige Editie, en met het warme weer dat ons voorspeld is zal dat weinig om het lijf hebben !!

DeeJay Line-Up :
– OMEO
– Silvano da Silva
– Vincent Vilouca
– Gino Windster

Amici Beach is in 2014 omgetovert naar een Ultramodern en fantastisch Recreatief gebied waar het goed Relaxen is voor Iedereen en waar WATERSPORT met hoofdletters wordt geschreven.

Sinds de uitbreiding in 2015 met de 5 masten Waterskibaan met obstacles, het waterpark voor de jeugd, de Hover- en Flyboard mogelijkheden kun je echt spreken van een Leisurepark.

Niet voor niets dat Amici Beach NU al hoog scoort bij Watersport beoefenaars en goed aangeschreven staat bij diverse Organisaties als ANWB en Strand Nederland.

The Holiday Line up

Entree GRATIS !!!!